NIEUWS

  • NIEUWS

Off-season training mei/juni


april 23, 2019

De club wil graag de mogelijkheid bieden om in mei en/of juni nog trainingen te laten doorgaan, in de ploegen (en met de coaches) voor volgend seizoen.

Op basis van jullie feedback en beschikbaarheid coaches is beslist om in de maand mei nog 1x per week een training te voorzien, zie schema hieronder.

microben : woensdagen 17-18.30 coach Kristel & 18.30-20 coach Peter 

benjamins : dinsdagen 18.30-20 coach Gunnar (let op: in De Willecom, Edegem! )

pupillen/miniemen : woensdagen 17-18.30 coach Evy

kadetten : woensdagen 16-17.30 coach Jeff

juniors : woensdagen 20-21.30 coach Sammy

De indeling is op basis van de reeks waarin een speler volgend seizoen speelt (bv. een speler die nu benjamin is maar in 2019-2020 pupil, traint mee met de pupillen). Ook spelers die de club volgend jaar verlaten mogen nog inschrijven indien ze dat wensen. Sommige groepen zijn samengevoegd wegens onvoldoende interesse bij 1 van de leeftijdsgroepen. De trainingen zullen enkel kunnen doorgaan als er minstens 6 spelers inschrijven per categorie.

De gewone/geplande trainingen met de bestaande ploegen lopen nog door tot en met vrijdag 3 mei, behalve voor de landelijke juniors en miniemen (tot vrijdag 10 mei). De extra trainingen starten in de week van 6 mei en lopen door tot en met 31 mei. Kosten zijn 25 euro per speler, over te maken op rek.nr. BE20 7331 3821 7956 onder vermelding van naam van de speler, geboortejaar en reeks van volgend jaar (premicroben, microben, benjamins etc), ten laatste op donderdag 2 mei.

Extra opmerkingen voor de volgende groepen:

  • Premicroben: gezien de beperkte interesse wordt er geen training voorzien
  • Microben: we verwachten hier veel inschrijvingen vandaar twee momenten. Indeling nog te bepalen eens bekend is wie er komt
  • Miniemen: in de survey was er beperkte interesse. Spelers die toch nog willen verder trainen kunnen eventueel aansluiten bij de pupillen (indien er toch meer dan 6 inschrijven zullen we herbekijken)
  • Kadetten/juniors - er zal in de komende dagen worden beslist over de teamsamenstelling

Sportieve groeten, ook namens de coaches, 

Karen & Gabry

PS Hove spelers/ouders ontvangen een aparte mail