NIEUWS

  • NIEUWS

Imad Anwoir komt Seniors 1 versterken


mei 26, 2022

Imad Anwoir is de volgende in het rijtje van spelers die volgend seizoen de Seniors 1 komt versterken. De 21-jarige en 1m90 grote Brusselaar zal bij de Wolves op de guardpositie uitgespeeld worden.

Ondanks zijn jeugdige leeftijd heeft Imad er al een lange carrière opzitten. Zijn basketbalcarrière startte hij in 2011 bij Bavi Volvoorde, waarna hij naar de Giants verkaste. Na opnieuw Bavi, Oxaco en nogmaals Giants verdedigde hij vorig seizoen de kleuren van Leuven Bears.

Imad kijk alvast uit naar zijn eerste seizoen bij Insurea Kontich Wolves. “Individueel wil ik de volgende stap voorwaarts in mijn carrière zetten. Als ploeg hoop ik natuurlijk zo ver als mogelijk te geraken in de competitie. Het seizoen zal voor mij geslaagd zijn als we een spot in de play-offs beet hebben”. Het mag met andere woorden duidelijk zijn dat Imad de lat hoog legt. 

Dat hij in 2022-2023 de kleuren van de Wolves zal verdedigen is voor hem alvast geen stap in het onbekende. “Ik kende de club al. Niet alleen heb ik er zelf al tegen gespeeld. Ik zag de eerste ploeg ook al een aantal malen aan het werk tegen eersteklassers met onder meer Giants”.

Welcome to the Wolves Family Imad...


📷Foto bron:  Paola’s Lens