NIEUWS

  • NIEUWS

HORTICULT KONTICH WOLVES en WEB ACADEMY gaan samenwerken


maart 06, 2019

De basketbalclubs Horticult Kontich Wolves (723) en WEB Academy (nog op te richten) zijn overeengekomen om een sportieve samenwerking aan te gaan vanaf het seizoen 2019-2020.

Door de krachten te bundelen willen beide clubs jeugdspelers de kans bieden om basketbal te beoefenen op een hoger en intenser niveau en ze daarbij ook beter voorbereiden op een verdere carriére bij een seniorsteam.

WEB Academy zal als club fungeren vanuit Beveren, en vanaf augustus 2019 een selectie van gepassioneerde U14 en U16 spelers opleiden via een doorgedreven trainingsschema. Op korte termijn zullen zij onder de noemers van WEB Academy en Horticult Kontich Wolves in de (te hervormen) landelijke competities aantreden. 

Horticult Kontich Wolves zal als club fungeren vanuit Kontich, en zal vanaf augustus gebruik maken van de expertise van WEB Academy. In een eerste stadium zal de ondersteuning bestaan uit het nabij opvolgen van alle spelers die een landelijk traject volgen, alsook het houden van een aantal clinics en stages tijdens het seizoen.

In een volgend stadium zullen WEB Academy en Horticult Kontich Wolves er naar streven om de samenwerking te intensifiëren door naast de locatie in Beveren, ook in Kontich een WEB-hub op te starten.

Voor meer informatie over de samenwerking kunnen jullie terecht bij                                                                  

Wim Van Britsom (0478/44 92 31 of wim.van.britsom@telenet.be) van WEB Academy en                                

Marc Bouckaert (0485/76 58 16 of m.bouckaert@telenet.be) van Horticult Kontich Wolves.


Meer informatie over WEB Academy vinden jullie op www.web-academy.be                                                      

Meer informatie over Horticult Kontich Wolves vinden jullie op www.kontichwolves.be