NIEUWS

  • NIEUWS

Kontich Schaatst en Kontich Wolves baten chalet uit!


december 09, 2019

Kontich Schaatst is op 6 december geopend en dit jaar in een nieuw kleedje, met een gewijzigd concept in het gemeentepark.

    

Er komt een grote cateringtent met daarin één dubbele kerstchalet. Deze zal uitgebaat worden door de wielerclub, de voetbal en Kontich Wolves.

Er is in onderling overleg tussen de 3 verenigingen een lijst opgemaakt op welke dagen welke vereniging instaat voor de uitbating van het kerstchalet.

De cateringruimte moet open zijn tijdens de openingsuren van de schaatsbaan en tijdens alle evenementen van Kontich Schaatst.

 Er dienen steeds voldoende medewerkers aanwezig te zijn om alle bezoekers te voorzien van de nodige dranken. (4 tot 5 personen per shift; kinderen onder de 16 jaar mogen, jammer genoeg, niet helpen in de chalet (er wordt alcohol geschonken))

 Kontich Wolves staat in voor de uitbating op 6 dec (openingsreceptie samen met de andere verenigingen)

En ook op volgende dagen : 13 – 14 – 15 – 16 – 21 – 22 – 23 – 24 – 28 december

En tenslotte ook op 5 jan (nieuwjaarsreceptie, samen met de andere verenigingen)

De voorbije jaren konden we op jullie rekenen, niet enkel om eens te komen kijken en iets te eten of te drinken, maar ook om te helpen bij het runnen van het chalet. Daarom deze warme oproep om ook dit jaar weer de handen uit de mouwen te steken.

 Via de link https://docs.google.com/spreadsheets/d/1PR4lDnaVaO3uh-avk2FlDHunJ9qooi9oqB88xDPmq7M/edit?usp=sharing

kan u zich opgeven om enkele uurtjes de handen uit de mouwen te steken. Uiteraard mag u zelf kiezen hoelang u blijft om de club verder te helpen. Mocht het invullen niet lukken, mag je me altijd een mail sturen (johan@kontichwolves.be) met de periode die je wil komen helpen. Dan vul ik met plezier het document aan.

Uiteraard zetten we jullie op weg met een duidelijke uitleg en zijn we er om af te sluiten en de stock te tellen voor de dag nadien.

Geen enkele reden dus om in de kerstperiode niet langs te komen aan de ijspiste.

 We bedanken jullie alvast op voorhand voor jullie bereidwillige support.

 Sportieve groeten,

Namens Kontich Wolves

Johan Gernay

+32 479 79 80 72