NIEUWS

  • NIEUWS

Wafeltjesverkoop


maart 21, 2021

Een jaar geleden zaten we midden in onze wafelverkoop toen ons land in lockdown ging. Jammer genoeg is dat corona-beestje nog steeds spelbreker, maar dat schrikt ons niet af om ook dit jaar weer een wafelverkoop te organiseren.

 te verkopen aan buren, familie, collega's, kennissen. In bijlage vinden jullie een voorbeeld van bestelbriefje dat je kan gebruiken als herinnering/bewijs.

Wij bieden volgende lekkernijen aan: vanille- en chocoladewafels, schilfertruffels, frangipanes en carrĂ©-confituur aan 6 euro per doos en een mix-assortiment (wafels, frangipanes en carrĂ©-confituur) aan 7 euro per doos.

Bestellen doe je via volgende link en dit tot en met zondag 18 april 2021: https://forms.gle/GGWcKLhbc3iEZts36

Het afhalen van de bestelling gaat dit jaar door bij FC Kontich, Duffelsesteenweg 73, 2550 Kontich. Dit kan op vrijdag 23 april of zaterdag 24 april (tijdsslot aanduiden bij bestelling).

Op dit moment is een deur-aan-deur verkoop niet mogelijk en richten we ons helemaal op de individuele verkoop. Daarvoor willen we jullie op voorhand al bedanken. Zoals jullie ondertussen weten, blijven deze acties broodnodig voor het bestaan van onze club.

Dat de best verkopende spelers mogen winnen (want daar hangt een prijs aan vast).

Met sportieve groeten,

Het bestuur