NIEUWS

  • NIEUWS

Kontich Wolves : clubontbijt 12-13 en 19-20 september 2020


september 03, 2020

Met de start van de trainingen en met de eerste competitiewedstrijden in het verschiet gaat traditioneel ook het openingsweekend door. Het bestuur heeft gewerkt aan een alternatief voor het clubontbijt.

Beetje bij beetje krijgt het sportgebeuren weer meer kleur. Stilaan kan en mag er meer mits het in acht nemen van de nodige veiligheidsmaatregelen.

Een echt openingsweekend is spijtig genoeg nog niet aan de orde. De “omstandigheden” dwingen ons ertoe om ons traditioneel openingsweekend anders in te vullen. 

Om voldoende spreiding te creëren plannen we dit jaar verschillende activiteiten over 2 weekends: 12 en 13 september en 19 en 20 september 2020.

Naast de oefen- en competitiewedstrijden op de beide zaterdagen, voorzien we ook een aantal activiteiten op de zondagen: extra baskettrainingen of clinics, 3on3-tornooitjes en,indien haalbaar, ook de fotoshoot, het passen van Wolves teamwear etc.

Omdat ter plaatse ontbijten niet evident zal zijn, bieden we gedurende deze 2 weekends, op de 4 dagen, een clubontbijt aan in de vorm van een afhaalpakket.

Verkoop dus pakketten aan je hele familie, grootouders, buren, vrienden en kennissen. 

Bestellen kan je vanaf nu, en enkel online, via de link https://forms.gle/Kp98ARdm45MywLnC9

Wij rekenen op jullie massale steun om samen onze club veilig door deze woelige en onzekere periode te leiden.