NIEUWS

  • NIEUWS

Kontich Wolves gaat de gin-toer op


december 06, 2020

Het was een geheime operatie maar eindelijk is het tijdstip aangebroken om het groot nieuws aan de "Hele Grote Klok" te hangen. Kontich Wolves komen op de markt met een eigen gemaakte en gepersonaliseerde GIN.

Het ontstaan van dit GINitiatief is begonnen bij Bert Marichal en Alpha Peeters om de club te steunen tijdens deze moeilijke periode. Met de goedkeuring van het Bestuur en het harde werk van enkele die-hard Wolves mensen zijn we tot onze eigen "WOLVES GIN" gekomen. 

En niet zomaar een gin! Fris, fruitig en helemaal in balans samengesteld uit onder andere citroen, jeneverbes, basilicum, rozemarijn en meer.

Het zal dit jaar een ideaal pakje onder de kerstboom kunnen worden voor meters, peters of gewoon een lekker drankje bij de vuurkorven in de tuin.

WOLVES GIN is in beperkte oplage dus snel zijn is de boodschap! Wij zijn alvast heel enthousiast..maar we hebben dan ook al een paar keer geproefd. 

Momenteel zijn alle flessen uitverkocht! We gaan bekijken om eventueel een reservatielijst te maken voor een volgende oplage. We houden jullie op de hoogte.

Bedankt voor jullie steun!