NIEUWS

  • NIEUWS

Kontich Wolves chalet en ijspiste van 14 dec t/m 6 jan


december 19, 2018

Met het eindejaar in zicht dient zich immers al een volgende event aan : de chalet aan de ijspiste in Kontich tijdens de kerstperiode.

Vanaf vrijdag 14 december tot en met zondag 6 januari (behalve Kerstmis en Nieuwjaar) zal ons chalet geopend zijn om alle bezoekers te voorzien van de nodige dranken en hapjes. 

De voorbije jaren konden we op jullie rekenen, niet enkel om eens te komen kijken en iets te eten of te drinken, maar ook om te helpen bij het runnen van het chalet. Daarom deze warme oproep om ook dit jaar weer de handen uit de mouwen te steken. 

We zijn elke dag open van 13u tot 22u en hebben we de dag opgedeeld in 3 shiften van 3 uurtjes. Voor meer info mag je steeds een mail sturen naar johan@kontichwolves.be met de periode die je wil komen helpen.

De mensen, die de voorbije jaren reeds hebben geholpen, zullen volmondig beamen dat het steeds een leuke ervaring was ;-) 

Geen enkele reden dus om in de kerstperiode niet langs te komen aan de ijspiste!

We bedanken jullie alvast op voorhand voor jullie bereidwillige support en wensen de studenten heel veel succes met hun examens!