NIEUWS

  • NIEUWS

The Young Wolves Corner


juli 10, 2023

Elk seizoen evalueren we als club het afgelopen seizoen, dit zowel op sportief en extra-sportief vlak. Onze herenploegen hadden een moeilijk seizoen, maar konden zich toch vaak redden door de steun van onze jeugdspelers!

❤ Vorig jaar werd 'The Young Wolves Corner' in het leven geroepen. Onze jeugdspelers kregen een speciale plek in de zaal vanwaar zij de seniorsploegen naar de overwinning konden roepen. Onze jonge zesde man moest af en toe eens bijgestuurd worden, maar dit kwam door hun jeugdig enthousiasme.

🙏 Als familieclub zijn we zeer blij dat onze jeugdspelers en -speelsters de weg naar het Sint- Ritacollege terug hebben gevonden. We hopen dat deze traditie verdergezet kan worden de komende seizoenen. En net daarom hebben we de wedstrijden van onze Wolves A en B vervroegd! Zo kan 'The Young Wolves Corner' elke thuiswedstrijd stampvol zitten.

🐺 We doen dan ook een oproep aan alle mama's, papa's, vrienden en iedereen met een wolvenhart: Jullie zijn allemaal meer dan welkom tijdens al onze wedstrijden! Volg onze sociale media voor updates van onze wedstrijdkalender en laat de hel in onze Kontich-Sint-Ritadome maar uitbreken!