NIEUWS

  • NIEUWS

Kick-off 2019-20 en ClubOntbijt op zondag 1 september


augustus 23, 2019

Het openingsweekend zit er met rasse schreden aan te komen. Een klassieker waarmee we het nieuwe seizoen op gang schieten is traditioneel het ontbijt op zondagmorgen, dat we voor de gelegenheid in een nieuw jasje hebben gestoken.

We opteren immers voor een gevarieerd ‘ontbijtbuffet’, tot in de puntjes verzorgd door Cook on the Move. Voor diegenen die er op de vorige clubdag niet bij waren, deze cateringfirma tekende toen voor een meer dan geslaagd en gesmaakt wokfestijn.

Inschrijven kan tot en met 27 augustus via deze link of mailen kan eveneens naar johan@kontichwolves.be

Niet te missen dus, want aansluitend aan het ontbijt vindt de ploegenvoorstelling plaats en is er mogelijkheid tot het passen en aankopen van de eveneens nieuwe Wolvesclubkledij. Ook fotograaf Peter is aanwezig voor de individuele spelersfoto’s. Op het nieuwe seizoen klinken we vervolgens met een glaasje cava en fruitsap. Apotheose van dit openingsweekend vormt de wedstrijd voor de Beker van België van onze Seniors 1 tegen BBC Oostkamp. Onze Wolves staan nog steeds ongeslagen op de eerste plaats in hun poule en kunnen jullie steun dus zeker gebruiken.

In bijlage vind je het volledig programma van het openingsweekend van 31 augustus- 1 september 2019.