ACTIVITEITEN


Basketbal zomerkampen 2020

Kontich Wolves organiseert deze zomer 2 basketbalkampen.
Voor het kamp van 17 tot 21 augustus, zijn in amper 2 dagen alle 40 plaatsen ingenomen. De gelukkige deelnemers kunnen in de sporthal van Sint-Rita terecht voor een 5-daagse stage. Een uitgelezen moment om terug in het basketritme te komen!

Het 2de extra kamp gaat door van 10 tot 13 augustus in Sporthal Kattenbroek te Edegem, voor maximaal 45 deelnemers.
Het kamp staat open voor alle geïnteresseerden.
Online inschrijven kan via : https://forms.gle/dQVmUXHqbSsDoBWUA

Letten jullie er bij de inschrijving even op dat je meteen alle info doorgeeft (mutualiteit, geboortejaar, medische/andere info).
Door de coronacrisis is het voor de organisatie van het sportkamp belangrijk om over de correcte medische gegevens te beschikken.


BASKETSTAGE KERSVAKANTIE 2019

De week van 23 tem 28 december 2019 werken we aan je basketbalfundamentals en -skills onder leiding van onze ervaren coaches. Doorgedreven trainingen in de sporthal van het St Rita voor kids die gebeten zijn door basket! En we gaan ook schaatsen op de Kontichse schaatspiste. (de juiste dag wordt bij aanvang an het kamp gecommuniceerd - donderdag of vrijdag).

Alle kids geboren in 2014 t/m 2006, pré-microben tot en met pupillen (leden en niet-leden) zijn welkom!

Online- inschrijving op de volgende link: https://forms.gle/xUmhqR983FtYXjuN6

Snel inschrijven is de boodschap want de plaatsen zijn beperkt! Tot gauw!


Kontich schaatst met KONTICH WOLVES 06 december 2019 t.e.m. 5 januari 2020

Al voor de 12de keer organiseert het Lokaal bestuur Kontich samen met zijn partners Kontich Schaatst. Gedurende de kerstperiode is dit de plek om te komen genieten van de winterse sfeer. Naast de schaatsbaan zorgen verschillende verenigingen uit Kontich (ondermeer KONTICH WOLVES), voor een drankje en hapje tegen democratische prijzen.

Tijdens Kontich Schaatst worden er verschillende evenementen georganiseerd op de schaatsbaan. Voor ieder wat wils!

Iedereen welkom van 06 december 2019 t.e.m. 5 januari 2020 in het gemeentepark van Kontich


ZOMER-KAMPEN 19 T/M VRIJDAG 30 AUGUSTUS 2019

Na een geslaagde Paaseditie, komt er voor het eerst een zomer-editie van de kampen: de laatste twee weken van augustus!
De week van 19 augustus het Basketkamp; de week van 25 augustus het omni-basket kamp.

De kids kunnen zich maw TWEE weken voorbereiden op het nieuwe seizoen! ;-) Stuur het dus ook nu weer rond in je familie- en vriendenkring!

De inschrijvingen staan open:
BASKETKAMP: karen@kontichwolves.be
MNI-BASKET: via de website van de gemeente.

Alvast een zeer fijne zomervakantie gewenst en tot binnenkort!


Basket-kamp Paasvakantie 2019

Een ideale gelegenheid om olv verschillende coaches te werken aan je basketbalfundamentals!

Het kamp zal plaatsvinden in de sporthal van St-Rita van MAANDAG 8 april t/m VRIJDAG 12 april 2019, tussen 9-16u (opvang van 08:30-16:30u).

Aan de hand van verschillenden groepen werken de kinderen aan vele verschillende technieken van het basketbal (shooting, skill development,..). Leden én niet-leden (vanaf 3de kleuterklas - 6de middelbaar) zijn welkom!

Mail naar jeanmoureau45@gmail.com met vermelding van naam van de deelnemer, geboortejaar, (geen) lid en wel of geen lunch. Inschrijven kan tot 27 maart 2019.

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!


Dance with the Wolves - 23 maart

Save the date: spetterende fuif in het Gildenhuis in Boechout op ZATERDAG 23 maart

Super muziek, drank aan democratische prijzen en zeer fijn gezelschap. Meer moet het niet zijn!

The place to be is Het Gildenhuis, St Bavoplein 8 in Boechout op ZATERDAG 23 maart vanaf 21h.

En we zwieren de benen los!


KONTICH WOLVES KERSTKAMP 2018

Het is weer zover.. het Kerstkamp 2018! Veel basketbalplezier de eerste week van de Kerstvakantie voor spelers vanaf de 3de kleuterklas tot het 6de middelbaar.

Het Kerstkamp zal plaatsvinden in St Rita van ma 24/12 t/m za 29/12 (geen kamp voorzien op 25/12). Een ideale gelegenheid om onder leiding van verschillende coaches te werken aan basketbalfundamentals! Ook niet leden zijn meer dan welkom.

Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar karen@kontichwolves.be met vermelding van naam van de deelnemer, geboortejaar, (geen) lid en wel of geen lunch. Inschrijven kan nog vòòr 7 december.

De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij!


KONTICH WOLVES CHALET EN IJSPISTE VAN 14 DEC T/M 6 JAN

Met het eindejaar in zicht dient zich immers al een volgende event aan : de chalet aan de ijspiste in Kontich tijdens de kerstperiode.

Vanaf vrijdag 14 december tot en met zondag 6 januari (behalve Kerstmis en Nieuwjaar) zal ons chalet geopend zijn om alle bezoekers te voorzien van de nodige dranken en hapjes.

De voorbije jaren konden we op jullie rekenen, niet enkel om eens te komen kijken en iets te eten of te drinken, maar ook om te helpen bij het runnen van het chalet. Daarom deze warme oproep om ook dit jaar weer de handen uit de mouwen te steken.

We zijn elke dag open van 13u tot 22u en hebben we de dag opgedeeld in 3 shiften van 3 uurtjes. Voor meer info mag je steeds een mail sturen naar johan@kontichwolves.be met de periode die je wil komen helpen.

De mensen, die de voorbije jaren reeds hebben geholpen, zullen volmondig beamen dat het steeds een leuke ervaring was ;-)

Geen enkele reden dus om in de kerstperiode niet langs te komen aan de ijspiste!

We bedanken jullie alvast op voorhand voor jullie bereidwillige support en wensen de studenten heel veel succes met hun examens!


Spaghetti dag op zaterdag 10 november

Om het weekend compleet te maken organiseren we op zaterdag 10 november een lekkere activiteit: onze Spaghettidag !
Wat bieden we jullie aan? Als opwarmertje kan je kiezen voor een glaasje Prosecco, daarna genieten van een bord gevuld met lekkere Spaghetti (ook vegetarisch voor de liefhebbers) en afronden doe je met een heerlijk dessert.
We bedienen jullie die dag van 11u00 tot 19u00 . En tussendoor kan je nog even blijven napraten en een of meer wedstrijden bekijken.
Eerstdaags openen we de inschrijvingen en dit tot en met woensdag 7 november.

Een ideaal weekendje Sint Rita waar er voor iedereen wel iets te beleven valt: het betere denkwerk, lekker eten en spannende wedstrijden!

Zoals steeds rekenen we op jullie steun en hopen op een massale deelname met de ganse ploeg!


Quiz avond op vrijdag 9 november

Op vrijdag 9 november openen we het weekend met onze jaarlijkse quiz. Een avond die gegarandeerd zorgt voor leuke en spannende momenten.

Quiz-master, Wim Nagels, heeft zich nog maar eens uitgeleefd met het in elkaar knutselen van vragen, hersenbrekers en andere puzzels om jullie kennis te testen. Tijdens een boeiende avond kan je zelf komen tonen wat je nog weet over de meest uiteenlopende onderwerpen.

Je kan je vanaf vandaag inschrijven voor onze quiz door een mailtje te sturen naar quiz@kontichwolves.be . We sluiten de inschrijvingen af op dinsdag 6 november. Vermeld in je mail de kapitein, een originele ploegnaam en het aantal personen waarmee je aanwezig zal zijn.

Een ploeg bestaat maximaal uit 6 spelers! Per ploeg vragen we € 15,00 inschrijvingsgeld, dat je de avond zelf kan betalen.
De deuren van de zaal gaan open om 19u30. De eerste vraag wordt afgevuurd om 20u00.

Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt!!


29 september - 1 oktober: Braderie, kermis en jaarmarkt in Kontich!

Met de jaarlijkse braderie op zaterdag 29 en zondag 30 september 2018 en de jaarmarkt op maandag 1 oktober, wordt het centrum van Kontich omgevormd tot een feestdorp.

Dat houdt in dat het verkeer plaats moet maken voor tal van evenementen met optredens van bekende en minder bekende artiesten. De braderie, die bij goed weer meer dan 5.000 bezoekers trekt, wordt georganiseerd door de handelsvereniging VANK in samenwerking met het gemeentebestuur.

En uiteraard zal Kontich Wolves ook aanwezig zijn op het St Jansplein in de "De Ploeg". We zien jullie graag op ons terras verschijnen om te genieten van een frisse pint.

Zaterdag om 14 u. geven de burgemeester en de schepenen het startschot. Verder biedt de braderie een autoshow, een Oldtimermeeting op de Antwerpsesteenweg en een mode- en lingerieshow in de Molenstraat (Lingerie Mussenburg), Noordstraat (Depot Noord) en Mechelsesteenweg (Buggy's). Kinderen kunnen zich uitleven op springkastelen. Streetbands brengen sfeer in de winkelstraten.


Kontich Wolves / Edegemse BBC / Hove Rabbits : Kick-off 2018-19 en ClubOntbijt

Op zondag 2 september organiseren we een heuse clubdag met ontbijtbuffet, ploegenvoorstelling, receptie, een tombola en om 15u00 een bekerwedstrijd van onze Seniors 1.

De zondag start met een heus clubontbijt. Jullie kunnen inschrijven voor ons ontbijtbuffet tot woensdag 29 augustus door een mailtje met jullie bestelling te sturen naar johan.gernay@skynet.be of door online het formulier in te vullen.

U kan kiezen uit:
- Hongerige Wolf voor 10,00€ (warme drank inbegrepen )
(1 koffiekoek en 2 pistolets, kaas en hesp, confituur, portie fruitsla, roerei, fruitsap en iets lekker voor bij de koffie
- Hongerige Wolf de luxe voor 13,00€ (warme drank inbegrepen) Hetzelfde ontbijt met een glaasje cava erbij
- Voor de 10-jarigen : Peter en de wolf ontbijt !! voor 6.00€ (1 chocoladekoek en 2 sandwiches, kaas/hesp of roerei met een glaasje fruitsap en een glas chocomelk)

Tussen 9u00 en 9u30 start ons 5e Wolvenontbijt en we ronden het ontbijt af rond 11u00 met een ploegenvoorstelling . Voor elke inschrijving voor het ontbijt krijg je bovendien één tombola-lot (op naam)
We verwachten jullie allemaal op deze dag! Inschrijven kan tot en met woensdag 29 augustus.