• NIEUWS

Seniors 1 verpletterende overwinning tegen Tongeren

februari 17, 2020

Neen, het scorebord was niet kapot. Onze Wolves hebben Basket Tongeren gewoon van het parket geblazen.. Lees meer over de match en bekijk hier de beelden.

De eerste helft bracht alles wat je van een topper mag verwachten. Mooi samenspel en dito scores langs beide kanten. Beide teams hielden mekaar dan ook lang in evenwicht, al waren het wel onze Wolves die met de rust in zicht op kousenvoeten wegliepen van het Limburgse nummer twee (46-34).

Wat direct na de rust gebeurde hield niemand voor mogelijk, dit komst zelfs niet in je stoutste dromen voor. De tweede helft was nog geen twee minuten ver of onze Wolves smeerden de bezoekers een 12-0 om de oren (58-34). Die klap zou Tongeren niet meer te boven komen. Nog in datzelfde derde quarter liep een ontketende thuisploeg uit tot 83-48(!). Ja u leest het goed, we maakten liefst 37 punten in tien minuten tijd. De boeken toe dus en match gespeeld. Een ware demonstratie werd het tegen toch wel één van de grote uitdagers in Topdivision 2B.

In het slotquarter konden we het talrijk opgekomen publiek, voor de gelegenheid helemaal in het rood, nog verder verwennen met enkele spectaculaire punten, waaronder de dunk van wie anders dan Matthijs die de century op het bord zette. Finaal werd het nog 108-63. Op naar de volgende...er resten ons nog acht matchen..

Klik hier om de samenvatting van de wedstrijd te bekijken.